Välj en sida

Stig in i ljusare tider!

Öppna dörren till din lägenhet och det första du kommer att slås av är det ljusa intrycket. Vi har redan nämnt att lägenhetsplaneringen möjliggör en fönsterplacering för maximalt ljusinsläpp – inte minst eftersom 24 av de 30 lägenheterna är gavellägenheter – och det redan ljusa intrycket förstärks ytterligare av de ljusa kulörerna i materialvalet.

Kvalitet hela vägen

Lägenheterna i Capella präglas alltså av hög kvalitet redan i grundutförandet, men självfallet kan de specialanpassas med en lång rad tillvalsmöjligheter. På golven ligger ekparkett med matchande socklar och fönsterbänk av kalksten, medan golvet i den rymliga hallen består av träparkett och granitkeramik.

Livet från den ljusa sidan

I hallens vita garderober finns generösa förvaringsmöjligheter. Rymliga klädkammare och/eller skjutdörrsgarderober i sovrummen bidrar till de goda förvaringsmöjligheterna och förstärker känslan av genomtänkt planering.

Ljus köksmiljö

I köket fortsätter den ljusa linjen med släta, massiva och vitmålade luckor. Beroende på lägenhetsstorlek har man separat eller kombinerade kyl- och frysskåp. Samtliga lägenheter har mikro och diskmaskin samt en grå köksbänksskiva.

Hitta din drömlägenhet!

Bad och tvätt

I de helkaklade badrummen med klinkergolv finns separata maskiner för tvätt och torktumling. En rejäl arbetsbänk underlättar vid tvätt och vill man ersätta duschen med badkar så går detta utmärkt i alla lägenheter.

Cykel- och bilparkering

I markplan finns 7 bilparkeringsplatser. I källarplanet finns ytterligare ca 18 garageplatser samt ett cykelgarage med plats för såväl vanliga cyklar som lådcyklar. Hissen tar dig från garaget till lägenhetsdörren – om du inte väljer trapporna som en del i dagens motionspass.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Capella och etapp 5 av r:2 här!

reCAPTCHA krävs.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mäklare

Bostadsområdet r2 i Helsingborg drivs gemensamt av bostadsprojektutvecklarna Sundprojekt och Slättö.