Välj en sida

Kvalitet hela vägen

Lägenheterna i Polaris präglas alltså av hög kvalitet redan i grundutförandet, men självfallet kan de specialanpassas med en lång rad tillvalsmöjligheter. På golven ligger ekparkett med matchande socklar och fönsterbänk av kalksten, medan golvet i den rymliga hallen består av träparkett och granitkeramik.

Livet från den ljusa sidan

I hallens vita garderober finns generösa förvaringsmöjligheter. Rymliga klädkammare och/eller skjutdörrsgarderober i sovrummen bidrar till de goda förvaringsmöjligheterna och förstärker känslan av genomtänkt planering.

Ljus köksmiljö

I köket fortsätter den ljusa linjen med släta och vitmålade luckor. Beroende på lägenhetsstorlek har man separat eller kombinerade kyl- och frysskåp. Samtliga lägenheter har mikro och diskmaskin samt en grå köksbänksskiva.

Hitta din drömlägenhet!

Helkaklade badrum

I de helkaklade badrummen med klinkergolv finns separata maskiner för tvätt och torktumling. En rejäl arbetsbänk underlättar vid tvätt och vill man ersätta duschen med badkar så går detta utmärkt i alla lägenheter.

Gemensam planlösning

Lägenheterna är placerade runt trapphuset och har en gemensam planlösning i form av en kärna med våtrumsutrymmen där kök, badrum, schakt och teknik har placerats i en samlad grupp in mot trapphuset. En positiv effekt av denna planlösning är att samtliga fönster i lägenheten kan placeras fritt så att rummen får optimala ljusinsläpp och blir enkla att möblera.

Läs mer
Allt med Polaris är genomtänkt för en bekväm vardag. Från hissarna i trapphuset når man enkelt såväl miljörummet som parkeringsplatserna i garaget eller cykelparkeringen vid entrén.

Cykel- och bilparkering

I markplan finns åtta bilparkeringsplatser. I källarplanet finns ytterligare 33 garageplatser samt ett cykelgarage med plats för ca 110 cyklar. Två hissar tar dig från garaget till lägenhetsdörren – om du inte föredrar lite vardagsmotion via trapporna.

Intresseanmälan
reCAPTCHA krävs.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mäklare

Bostadsområdet r2 i Helsingborg drivs gemensamt av bostadsprojektutvecklarna Sundprojekt och Slättö.