Välj en sida

Sirius

13 trivsamma radhus
för ett lysande boende

Slutsålt

Antal radhus:
13
Rum:
5 – 7 rok

Storlek:
ca 110 – 140 m2

Prel. inflyttning:
Vinter 2021

13 radhus på Helsingborgs nya stjärnhimmel

Nu bygger vi de mest jordnära bostadsrätterna på r:2 – det nya och nytänkande kvarteret på Ringstorpshöjden i Helsingborg.

Sirius är 13 trivsamma, effektivt planerade och anpassningsbara två- till trevåningsradhus på 110 – 140 m² med mysig uteplats och grönyta. Vissa av trevåningshusen får dessutom en takterrass på 25 m² i västerläge.

Med öppen planlösning, ca 2,5 m takhöjd, parkeringsplatser precis intill och möjlighet att välja mellan fem och upp till sju rum erbjuder Sirius-radhusen prisvärt kvalitetsboende på gångavstånd till centrum och Öresundspromenaden.

Ett höjdarläge i Helsingborg

Sirius byggs i projektet r:2, som signalerar en nystart för stadsdelen Ringstorp i Helsingborg. Läget är utmärkt på Ringstorpshöjden mellan Tågaborg, Stattena, Mariastaden och Berga. Med knappt två kilometers promenad till Helsingborgs citykärna och den vidsträckta sundspromenaden är det nära till service, natur, cityhandel, kultur och Öresundsmiljön.

Pålsjö skog strax intill

Några minuters promenad från Ringstorp ligger Pålsjö skog, det vidsträckta skogsområdet med träslag som bok, ek, ask, alm, al, sykomorlönn och asp. Här väntar rekreationsmöjligheter i form av promenadstigar, löpslingor, caféservering och mycket mer året om.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för Sirius och etapp 4 av r:2.

reCAPTCHA krävs.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mäklare

Bostadsområdet r2 i Helsingborg drivs gemensamt av bostadsprojektutvecklarna Sundprojekt och Slättö.